Belajar Sunda

Nyaneut, Cara Nga’Téh Urang Garut

Cuaca Garut anu tiris, kantenan saupami nyorang wengi geus jadi hal anu lumrah lamun masyarakat Garut osok ngalakukeun nginum téh…

Kantos ka Jalan Buah Batu Bandung? Ieu Arti Dibalik Ngarana

Foto Instagram : @mulkisalman Liputan6.com, Bandung – Urang Bandung tangtos atos familiar kalawan Jalan Buah Batu. Jalan anu tempatna wewengkon…

Budaya sawer budaya urang sarerea

sumber/mahligai-indonesia.com Budaya di jawa barat rupa-rupa bentukna sareng rupa-rupa alatna,kusabab eta budaya sunda kaasup salah-sahiji budaya anu kasohor di tatar…

Asal-Usul Jaipongan Di Daerah Jawa Barat

Gugum Gumilar/sumber : majalahsora.com Jaipongan atos katelah di Indonesia salaku budaya jawa barat anu kedah di lestarikeun sareng di jaga…

Gheisya, Penari Cilik Binaan Sanggar Nay Sunda Kapilih Jadi Béntang Jaipong Jabar

Gheisya penari jaipong Gheisya Ramadhani Isfahani nyaéta salah sahiji penari ti sanggar tari Nay Subang nu jadi binaan Lembaga Adat…