Carita

Ulah Nganjuk!

Sumber ilustrasi : backpakerlee.wordpress.com Kampung Cikondang keur meujeuhna riweuh ku kagiatan kamasarakatan, geus pada apal lamun seug rék nyinghareupan bulan…

Ngobrol Jeung Ucing

Sumber Ilustrasi : Muhamad Hasanudin Tiap jalmi tangtu ngagaduhan kaunikanna séwang-séwangan, kitu deui Darman pamuda anu ngagaduhan kaunikan dina dirina.…

Ulah Jadi Jelema Pèdit!

Sumber Foto : Merdeka.com Hiji mangsa aya hiji budak nu kacida pinter na,maneh na sok rengking hiji wae dikelasna, ngarana…

Patuker Jodo!

Foto : M. Hasanudin Jadwal kuliah dinten ieu tos réngsé. Sapertos biasana, kaluar ti kelas langsung indit ka kantin atawa…

Saha Abdi?

Sumber ilustrasi : smartekselensia.net Milari waleran kana patarosan kuring ngeunaan diri kuring masih terus ngaganggu pikiran. Kuring henteu sieun atawa ragu sapertikeun babaturan kuring anu…

Sumpah, Kuring Teu Nyangka!

Ilustrasi: Buku Kumpulan Puisi Menulis Dalam Gelap Karya Imanbonyok/ Muhammad Idris Syamsuri Inget harita, pas kuring ngamimitian jadian jeung anjeun.…

Salah Kuring!

Foto: timthumb.com Nu atos mah atos teu kedah di èmut-èmut deui, Manèhna geus bagja ku kahirupana sorangan. Sa adug lajer na…

Lagènda Situ Bagendit

Foto: garutexpress.com Zaman baheula di daerah Banyuresmi, Garut aya hiji awèwè nu kasohor kabeungharanana, salian ti beunghar manèhna ogè kasohor ku…

Nyirikan Ngaran Kolot!

“Cicing sia Asép!” ceuk babaturan kuring si Iing, eh Iing mah ngaran bapana, ngaran manéhna mah Luthfi, Poho! Asép ngaran…

Parebut Langlayangan

Sumber ilustrasi : viva.co.id Pasososré sanggeus asar, waktuna ngadu langlayangan dilapang anu teu dipaké maénbal ku brudak lembur. Siga anu…