News Update

Menyajikan berbagai informasi berupa berita terkini dan teraktual dengan berbagai macam topik pilihan yang berada di jawa barat dan sekitarnya

Wali Kota Bandung Ngadukung Prosés Uji Klinis Vaksin Covid-19 Fase Katilu

Foto: humas.bandung.go.id Wali Kota Bandung, Odéd M. Danial ngadukung prosés uji klinis vaksin Covid-19. Salian tos ngaliwatan prosédur penelitian nu…

VIRAL! Video Pamuda Lampung Nganggo Plat Thailand

Foto: Dok Polda Lampung Minggu ieu aya nu unik di sosial média, saatos kamari WaSunda ngabahas ngeunaan Listy Chan nu…

Kasus Positiv Covid-19 tos Dugi Saratus Rébu

Foto: covid19.go.id Kasus Positif Covid tembus 100.303 kasus. Jumlah kumulatif ieu nambihan ku ayana panambahan kasus anyar saseueur 1.525 kasus…

Inovasi Buruan SAE Nganteur Gin Gin Janten Peserta Terbaik Diklatpim Angkatan V Tahun 2020

Foto: humas.bandung.go.id Kepala Dinas Pangan dan Pertanian (Dispangtan) Kota Bandung, Gin Gin Ginanjar janten peserta terbaik dina Pendidikan dan Pelatihan…

BJPPU Janten Tersangka Kasus Surat Jalan Djoko Tjandra

Foto: infopublik.id Polri netepkeun Brigjén Pol Prasetijo Utomo (BJPPU) jadi tersangka kasus pembuatan surat jalan palsu kanggo buronan kasus hak…

Geunjleung! Nalayan Di Indramayu Leungit, Kalèlèd Ombak

Sumber ilustrasi: waklaba.blogspot.com Suganda (38) nalayan asal Kabupatén Indramayu leungit kaléléd ku ombak anu gedé tur jangkung. Masarakat anu aya didinya…

Edi Siswadi Diseret RTH: Nampi Artos Rp10 Miliar, Bumi Istri Digadèkeun Pikeun Ngaganti Artos Nagara

foto : tribunjabar.id Mantan Sekretaris Daerah (Sekda) Kota Bandung, Edi Siswadi, nu ayeuna masih kenéh ngahuni lapas Sukamiskin, kéngéng deui…

Urut Tambang Keusik Bisa Disulap Jadi Tempat Wisata Planét Mars

Lahan tambang khususna galian keusik nu tos teu berfungsi atau ijinna teu diperpanjang kedah dibalikeun janten fungsu awal. Bakal langkung…

Kabupatén Sukabumi Tos Tiasa Sakola Tatap Muka

Gugus Tugas Percepatan Penanggulangan Covid-19 Jawa Barat mikéngingkeun sakola di Kab. Sukabumi nus tos lebet kawasan zona héjo kanggo ngagelar…

Pémkot Bandung Moal Waka Nerapkeun Sanksi Denda Kanggo nu Teu Nganggé Masker

Gubernur Jawa Barat nu ogé janten Ketua Gugus Tugas Percepatan Penanganan Covid-19 Jawa Barat, Ridwan Kamil tos netepkeun bakal ngawiran…