News

Timnas Indonésa Ngalakonan Pamusatan Latihan Deui

Para pamaén Tim Nasional Indonésia nu kagabung di tim Senior ogé U-19 tos ngawitan kempel sareng siap-siap kanggo ngalakonan pamusatan…

Ningkatna Perséntase Pasién Covid-19 nu Jagjag di Indonésia

Tingkat pasién nu cageur ti Covid-19 sacara nasional ngalaman paningkatan per dintenna. Data Kementerian Keséhatan di kaping 23 Juli 2020…

Dampak Covid-19, 1.241 Mahasiswa Unpad Tiasa Nyicil UKT sareng Kengéng Panurunan UKT

sumber foto: tribunjabar.id Universitas Padjadjaran (Unpad) masihan persetujuan penyesuaian biaya Uang Kuliah tunggal (UKT) kanggé 1.241 mahasiswa. Hal ieu mangrupikeun…

Kadinkes Kota Bogor: Rumah Tangga Tiasa Janten Kluster Anyar Corona

foto : antaranews Bogor- Pupuhu Dinas Kasehatan Kota Bogor Sri Nowo Retno nguningakeun yèn rumah tangga tiasa janten kluster anyar sumberna…

Mimiti Isuk 27 Juli 2020 Teu Maké Masker Warga atawa Wisatawan Jawa Barat di Denda 150 Rébu

sumber foto: tribunjabar.id Warga Jawa Barat wajib apal, ènjing atanapi Senen 27 Juli 2020 kabijakan denda kanggé warga nu teu…

KNPI Jabar Sareng FAJI Jabar Bakal Ngarealisasikeun Program Desa Wisata Arung Jeram

sumber foto: pikiran-rakyat.com Komite Nasional Pemuda Indonesia (KNPI) Jawa Barat sareng Pengprov Federasi Arung Jeram Indonesia (FAJI)Jawa Barat bakal ngarealisasikeun…

Nu Dagang Sato Kurban Ceurik Histeris 9 Munding Na Kapanggih Geus Paéh Jeung Dagingna Dipaling

sumber foto : Jabar.tribunnews.com Kajadiaan naas nu biasa dagang sato kurban di Banten ceurik histeris lantaran 9 Munding na kapanggih…

Liverpool Juara Anfield Jadi Zona Sumebarna Virus Corona

Liverpool ngangkat Trofi Juara Liga Inggris sanggeus nganti 30 taun lilana (foto/ twitter Liverpool) Liverpool resmi ngangkat trofi juara Liga…

1000 Ulama Di Jawa Barat Bakal Dialog Virtual Ngabahas Perda Pondok Pasantren

sumber foto : pikiran-rakyat.com Nasib Peraturan Daerah (Perda) Pondok Pasantren Jawa Barat nu ayeuna nuju di godog ku DPRD Jabar…

Jidar Nu Dipikanyaah

sumber foto: id.wikihow.com “Kahirupan teu saukur nafas, simkuring nu sakieu ayana, teu tiasa walakaya, iwal ti usaha, ngabarengan du’a ka…