Mang Aya Naon?

Foto: situs Bandung Diary Ah! Geus teu anéh aingmah, parapatan Buah Batu meni lila lampu beureumna. Jigana na mah kuring…

Kantos ka Jalan Buah Batu Bandung? Ieu Arti Dibalik Ngarana

Foto Instagram : @mulkisalman Liputan6.com, Bandung – Urang Bandung tangtos atos familiar kalawan Jalan Buah Batu. Jalan anu tempatna wewengkon…