burayot

Tipung Béas, Gula Arén, Burayot!

Foto : Worpress/ sitin9g032 Burayot nyaéta salah sahiji dahareun khas Sunda nu bentukna ngagalantung, dahareun ieu tiasa dipendakan di daerah…