Demo ojol

OJOL SA-BANDUNG DEMO, IEU ALESANA

Sumber: ayobandung.com 11.56 WIB Ojol atawa ojeg online datang ka Balé Kota Bandung jang ngalakukeun démo, akibat tina kajadian éta…