Diajar Sunda

Arti Ngaran ti Jalan Inhoftank

Foto : Iman Setiawan Kantos ka Jalan Inhoftank? Pami urang Bandung mah jigana Inhoftank tos janten pangliwatan. Margi jalan ieu…
Hot

Laras Karya Tarawangsa!

Tarawangsa mangrupakeun salah sahiji alat musik kasenian nu aya di Jawa Barat. Dumasar ti Wikipedia, tarawangsa ieu aya 2 arti.…