Horor

Pasantrén Tegal Awi

Sumber ilustrasi: suaramuslim.net Hampir rék tilu taun kuring masantrén disalah sahiji pondok, didaérah anu jauh ti dayeuh. Tempatna tiiseun jeung…

Rosi Noni Walanda

Foto: harianmerapi.com Wanci pasosorè mega mendung maratan langit. Kuring ngahaleuang sabari nginum kopi diburuan imah. Angin sore nyelecep kana kulit,…

Si Gundul Tukang Ngajailan

Foto: Suar.grid.id Saptu hareup kuring pindah tugas ka Sukabumi, didtitu kuring di berè mess sangkan teu kudu ngontrak imah.  …