Gubernur Jabar Nyebut 7 Peluang Kangge Ngabangkitkeun Ekonomi Dina Mangsa AKB

Foto: kabar24.bisnis.com (11/7/2020, 11.57 WIB) Gubernur Jawa Barat, Ridwan Kamil nyebatkeun aya tujuh sector nu tiasa ngabangkitkeun ekonomi Jawa Barat…