Kantos ka Jalan Buah Batu Bandung? Ieu Arti Dibalik Ngarana

Foto Instagram : @mulkisalman Liputan6.com, Bandung – Urang Bandung tangtos atos familiar kalawan Jalan Buah Batu. Jalan anu tempatna wewengkon…