kabayan

Hawu Tempat Semédi

Foto : Mantik-Photoworks Jang Rustam guling gasah teu genah rarasaan di imahna. Ningali salakina kitu, atuh si Néng Onéng ogé…

Ucing Kawin..

Sumber: inspiradata.com Isuk-isuk sabalik ngaronda geus jadi kabiasaan si Kabayan langsung saré, ngaganti jatah saré anu tadi peuting kapaling pédah…

Ngamandian Domba

Sumber: fixbay.com Sapertos biasana unggal dinten jumaah, masarakat peré digawé atawa ngider kaluar lemur. Timimiti budak nepi ka kolot, loba…