Kajari Garut

Mantan Kadés Ditahan Kusabab Salahgunakeun Raskin

Sumber: Garutexpress.id 11.45 WIB. Warga desa di kacamatan Cibalong, Garut palihan kidul geunjleung pedah ngadangu pupuhu désana ditéwak ku pihak…