Kuliah Jeung Séksual

Hujan Nyieun Cilaka.

Diadaptasi ti carita Hujan Nyieun Cilaka ti Buku Kumpulan Fiksimini Basa Sunda Kuliah Jeung Séksual Karya Iman Setiawan (Imanbonyok). Jatinangor…