Mantan Pamaèn Persib

Palatih- palatih Kasohor Mantan Pamaèn Persib Bandung

Foto: twitter.com Pamaèn bal profesional teu saeutik nu milih jadi  palatih saenggeus pensiun, aya nu janten palatih dina klub profesional…